بررسی تخصصی سامسونگ Galaxy A53 5G : موبایلی میانرده در قامت یک پرچمدار

در نقد و بررسی A53 5G سامسونگ سراغ جدیدترین میان رده کرهایها رفته و میخواهیم نگاهی نزدیک و تخصصی به طراحی، نمایشگر، مشخصات فنی، پردازنده، باتری و دوربین گوشی گلکسی ای ۵۳ ۵ جی (Samsung Galaxy A53 5G) داشته باشیم.
سرانجام انتظارها به پایان رسید و بعد از انتشار شایعات فراوان، گوشی گلکسی A53 5G به صورت رسمی در کنار گلکسی A33 5G معرفی شد. این گوشی که از نظر فنی البته تفاوت چندانی با نسل قبلی ندارد، یکی از جدیترین رقبا برای گوشی های میان رده جدید شیائومی است و میتواند مرز میان موبایل های میان رده و بالارده را کمرنگتر از همیشه کند.
گوشی جدید گلکسی آ ۵۳ فایو جی را میتوان اصلیترین رقیب برای Redmi Note 11 Pro 5G معرفی کرد (بررسی ردمی نوت 11 پرو 5G)؛ دستگاهی که چندی پیش با امکاناتی فوقالعاده از جمله دوربین 108 مگاپیکسلی و باتری 5 هزار میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 67 وات رونمایی شد. گوشی ردمی نوت 11S در آن سو، یکی از بهترین گوشی های سال 2022 است که با قیمتی البته بسیار کمتر از گلکسی A53 به فروش میرسد و احتمالا فروش بسیار خوبی هم داشته باشد. با این حال، از آنجایی که بازار گوشی های میان رده این روزها خیلی داغ شده، Galaxy A53 5G را میتوان از مهمترین محصولات سامسونگ در نظر گرفت که در سال 2022 به بازار عرضه میشود.
اما آیا کرهایها با این محصول جدید میتوانند خطری جدی برای گوشی های میان رده جدید شیائومی باشند؟ در بررسی A53 5G سامسونگ به این سوال پاسخ خواهیم داد.
پیش از هر چیز، بهتر است ابتدا نگاهی اجمالی به جدول مشخصات فنی گوشی میان رده 2022 سامسونگ داشته باشیم:
ابعاد و وزن | 8.1×74.8×159.6 میلیمتر / 189 گرم |
صفحهنمایش | 6.5 اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح 1080×2400 / نرخ تازهسازی 120 هرتزی / تراکم 405 پیکسل در هر اینچ / پوشش محافظ گوریلا گلس 5 |
چیپست | اگزینوس 1280 با فناوری ساخت 5 نانومتری / دو هسته 2.4 گیگاهرتزی Cortex-A78 + شش هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A55 / پردازشگر گرافیکی Mali-G68 |
حافظه رم | 4 گیگابایت / 6 گیگابایت / 8 گیابایت |
حافظه داخلی | 128 گیگابایت / 256 گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت |
باتری | 5000 میلیآمپر ساعت – شارژ سریع 25 وات با درگاه USB Type-C |
سیستمعامل | اندروید 12 با رابط کاربری One UI 4.1 |
دوربین پشتی | سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) و لرزشگیر اپتیکال (OIS) + سنسور 12 مگاپیکسلی فوق عریض + سنسور 5 مگاپیکسلی ماکرو + سنسور 5 مگاپیکسلی سنجش عمق |
دوربین سلفی | سنسور 32 مگاپیکسلی |
امکانات جانبی | بلوتوث نسخه 5.1، اسکنر اثر انگشت زیر صفحه، اسپیکرهای استریو، پشتیبانی از 5G، استاندارد IP67 به منظور مقاومت در برابر آب و گردوغبار |
رنگبندی | مشکی، آبی، هلویی، سفید |
همانطور که میبینید، سامسونگ واقعا برای ارائه موبایلی قدرتمند آماده بوده و هدف اصلی آن، تصاحب سهم بیشتری از بازار است. موبایل جدید سامسونگ، طرفداران بسیاری دارد و همین موضوع نیز ما را بر آن داشت تا نگاهی دقیق به طراحی، نمایشگر و مشخصات سخت افزاری این گوشی داشته باشیم. پیشتر در بررسی A33 5G برادر کوچکتر Galaxy A53 را بررسی کردیم؛ حالا نیز نوبت به این میان رده دوستداشتنی رسیده است.
نقد و بررسی تخصصی سامسونگ A53 5G : طراحی
بررسی A53 5G را با صحبت در مورد طراحی و شکل ظاهری این تلفن هوشمند آغاز میکنیم؛ جایی که واقعا هیچ تفاوتی با نسل قبلی دیده نمیشود و در نگاه اول، تشخیص A52 و A53 و حتی A52s 5G از یکدیگر واقعا دشوار است! البته، این موضوع اصلا بد نیست چرا که ما با یک موبایل میان رده بسیار زیبا روبهرو هستیم.
اگرچه در این تلفن هوشمند نمیتوان متریال باکیفیتتری که در گوشی های گرانتر سامسونگ وجود دارد را پیدا کرد، قاب پشتی پلاستیکی این گوشی، حس بسیار خوبی را به کاربران القا میکند. به علاوه، این قسمت به صورت بافتدار طراحی شده و از سر خوردن موبایل از دست هم جلوگیری میکند. طراحی مربوط ماژول دوربین و شیوه قرارگیری آن در بخش پشتی، واقعا جذاب است؛ چیزی که البته در گلکسی A33 5G نیز دیدیم. این طراحی بهوضوح از گوشی های سری Galaxy S22 الهام گرفته شده و به گونهای چشمنواز پیاده شده است. یکی از تفاوتهایی که میان این گوشی و گلکسی A33 5G کاملا مشهود است، به فریم براق گلکسی A53 5G مربوط میشود؛ هرچند، همچنان این دو گوشی کاملا شبیه به یکدیگر هستند.
با اینکه از نظر ظاهری واقعا تفاوت چندانی میان گوشی های A53 و A52 وجود ندارد، اما باید بگوییم که حالا خبری از جک 3.5 میلیمتری صدا در این گوشی نیست و کاربران برای گوش کردن به موسیقی، حتما باید سراغ هندزفری بلوتوثی بروند. سامسونگ دلایل خود را برای حذف این پورت داشته، اما خریداران گوشی های اقتصادی معمولا به جک 3.5 میلیمتری صدا احتیاج دارند. کنار پورت Type-C، اسپیکری قدرتمند تعبیه شده است که در ترکیب آن با اسپیکر بالایی، کاربران میتوانند از صدای استریو و بلند این تلفن هوشمند بهره ببرند. علیرغم استفاده از باتری بزرگتر در مقایسه با گوشی A52s، مهندسان سامسونگ توانستهاند ضخامت دستگاه را 0.3 میلیمتری کاهش دهند.
در بخش راستی دستگاه، کلیدهای کنترلی صدا و پاور جا خوش کردهاند که خیلی خوب زیر دست قرار میگیرند. موضرد دیگری که در بررسی A53 5G به خوبی حس میشد، وزن پایین دستگاه بود؛ با نمایشگری 6.5 اینچی و 189 گرم وزم، واقعا میتوانیم Galaxy A53 را به عنوان دستگاهی سبک معرفی کنیم. همانند نسل قبلی، سامسونگ باز هم استاندارد IP67 را برای این گوشی در نظر گرفته است تا کاربران از بابت مقاومت آن در برابر گردوغبار و آب تا عمق 1 متری به مدت 30 دقیقه مطمئن باشند.
بررسی سامسونگ آ ۵۳ : نمایشگر
در ادامه بررسی گوشی A53 5G به صفحه نمایش میرسیم؛ جایی که باز هم تفاوت خاصی میان این گوشی و نسل قبلی نیست. به هر صورت، سامسونگ از پنل 6.5 اینچی AMOLED استفاده کرده است تا با وجود کیفیت بسیار بالا، کاربران از تماشای محتوای مختلف با رنگهای جذاب و مشکیهای عمیق، نهایت لذت را ببرند. شاید حتی برای شما جالب باشد بگوییم که کیفیت این نمایشگر به اندازهای بالا هست که نمیتوان تفاوت خاصی میان آن و گوشی های پرچمدار سامسونگ پیدا کرد.
صفحه نمایش Galaxy A53 5G، وضوحی برابر با 1080×2400 (+FHD) و تراکم 404 پیکسل در هر اینچ دارد؛ چیزی که البته برای یک موبایل میان رده در این کلاس، کاملا طبیعی است. به علاوه، باز هم نرخ تازهسازی 120 هرتزی برای این گوشی در نظر گرفته است تا بهترین تجربه از کار کردن با یک گوشی لمسی برای کاربران رقم بخورد. انیمیشنها بسیار روان هستند و همهچیز خیلی سریع انجام میشود. شدت روشنایی صفحه، 800 نیت است و ترکیب آن با کنتراست بسیار بالا و عالی باعث میشود هنگام کار با گوشی زیر نور مستقیم خورشید یا محیطهای پرنور، به هیچوجه اذیت نشوید.
خوشبختانه از روزهایی که پوشش گوریلا گلس فقط در موبایل های پرچمدار استفاده میشد فاصله گرفتهایم و حالا گلکسی A53 5G نیز همانند محصولات نسل قبلی آن به پوشش گوریلا گلس 5 در بخش جلویی مجهز شده است تا خیال کاربران از بابت مقاومت صفحه در برابر خط و خش و عناصر بیرونی آسوده باشد. در مقایسه با A33 5G که همراه با این گوشی معرفی شد، نمایشگر گلکسی آ ۵۳ فایو جی حاشیههای کمتری دارد.
در نقد و بررسی A53 5G، کاملا مشخص بود که به واسطه استفاده از نمایشگر 6.5 اینچی، دستگاه اندازه بزرگتری دارد؛ اما همچنان با یک دست میتوان از آن استفاده کرد و کار کردن با آن اصلا سخت نیست. البته، طبیعتا به خاطر این صفحه نمایش بزرگ نمیتوان به هر گوشه از صفحه دسترسی داشت و احتمالا افرادی که کف دست آنها کوچکتر است، در کار با این گوشی مشکل داشته باشند. اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر تعبیه شده و در تستهای کوتاهی که ما روی این گوشی داشتیم، عملکرد بسیار خوبی داشت.
بررسی گوشی A53 : مشخصات فنی
سامسونگ در مراسم Galaxy A 2022، چیپست اگزینوس 1280 را با فناوری ساخت 5 نانومتری معرفی کرد؛ چیپستی جدید و قدرتمند که علاوه بر کاهش مصرف برق، عملکردی بهینه داشته و قابلیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی مختلفی را هم برای گوشی های جدید سامسونگ به ارمغان میآورد. سامسونگ در گذشته نیز تجربه بسیار خوبی در استفاده از چیپهای سری Exynos در گلکسی A51 داشته است. به همین دلیل، معتقدیم این روند موفقیتآمیز با این گوشی هم ادامه پیدا خواهد کرد.
اگزینوس 1280 از بسیاری از جهات، یک قدم رو به جلو برای سامسونگ به حساب میآید؛ واحد پردازش عصبی (NPU) در این تراشه، عملکردی بهتر از قبل دارد و شاید بیشترین تاثیر آن را بتوان در عملکرد دستگاه در عکاسی در محیطهای مختلف مشاهده کرد؛ موضوعی که در بررسی گوشی سامسونگ A53 5G نیز کاملا برای ما مشهود بود. این تراشه همچنین در اجرای بازیها و پردازشهای سنگین، قدرتی تقریبا یکسان با چیپهایی مانند دایمنسیتی 900 و اسنپدراگون 778 را ارائه میکند؛ این مسئله به خصوص در اجرای بازیها بیشتر احساس میشود.
این چیپست از بلوتوث نسخه 5.2، وای فای 6 و همچنین شبکه 5G پشتیبانی میکند و ترکیب آن 6 گیگابایت حافظه رم میتواند تجربهای شیرین را برای کاربرن به ارمغان آورد. علاوه بر این، مهندسان از فناوریهای مختلفی استفاده کردهاند که میتواند بخشی از فضای اضافی حافظه داخلی را به نوعی حافظه مجازی به رم گوشی اضافه کند. در مورد حافظه داخلی صحبت کردیم، بد نیست اشاره کنیم که سامسونگ گلکسی A53 5G با 128 گیگابایت حافظه داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD تا حداکثر ظرفیت 1 ترابایت روانه بازار میشود.
در نقد و بررسی A53 5G متوجه شدیم که هیچ ضعفی در اجرای برنامهها یا بخشهای مختلف دیده نمیشود و میان رده 2022 سامسونگ میتوانست تمام دستورات در کمترین زمان ممکن انجام دهد. عملکرد این گوشی در اجرای بازیها هم عالی است و کاربران بدون هیچگونه نگرانی از اجرای بازیهای روز میتوانند سراغ موبایل جدید سامسونگ بروند. هرچند، نباید انتظار عملکردی به خوبی Galaxy S22 را از یک موبایل میان رده داشت؛ با این حال، سامسونگ با گوشی گلکسی A53 5G، بسیاری از نیازهای کاربران را برطرف کرده است.
موردی که در بررسی گوشی A53 برای ما جالب بود، عدم افزایش دمای دستگاه با اجرای بازیهای سنگین بود. در تست استرس 3DMark که در آن انجام بازی به صورت طولانیمدت شبیهسازی میشود، این تراشه توانست عملکردی کاملا بهینه و پایدار را ارائه کند که نشان میدهد گوشی گلکسی آ ۵۳، یک موبایل مخصوص بازی هم هست. در بررسی A53 و تست بازیهای Call of Duty Mobile و Genshin Impact، عملکرد دستگاه همانگونه بود که انتظارش را داشتیم و روی تنظیمات گرافیکی پایین و متوسط، نرخ فریم در سطحی بالا بود. هرچند، باز هم یادآوری میکنیم که نباید انتظار عملکردی مشابه یک موبایل پرچمدار را داشته باشید.
ترکیب سیستم عامل اندروید 12 با رابط کاربری One UI 4.1 هم تمام قابلیتهای نرم افزاری گوشی های پرچمدار را برای خریداران این موبایل میان رده به ارمغان میآورد. یکی از این امکانات، فیلترهای مبتنی بر هوش مصنوعی در اپلیکیشن دوربین است که کار کردن با گوشی را دوستداران شبکه های اجتماعی، بسیار جذاب میکند. جالب است بدانید سامسونگ از 4 سال پشتیبانی نرم افزار برای ارائه سیستم عامل های جدید خبر داده و میگوید بستههای امنیتی را هم تا 5 سال، به صورت متوالی عرضه خواهد کرد.
بررسی سامسونگ A53 5G از نظر باتری
سامسونگ باز هم سراغ باتری 5000 میلیآمپر ساعتی رفته است؛ با این تفاوت که حالا سرعت شارژ به 25 وات رسیده است که در مقایسه با نسل قبلی میتوان آن را یک پیشرفت خوب در نظر گرفت. سامسونگ میگوید کاربران با یک بار شارژ کامل باتری میتوانند تا 2 روز گوشی خود استفاده کنند. هرچند، ما نسبت به این موضوع مشکوک هستیم و فکر نمیکنیم گوشی جدید سامسونگ بیشتر از از 1.5 روز دوام بیاورد. در صورتی که نرخ تازهسازی صفحه هم فعال باشد، این زمان کمتر هم میشود.
در بررسی تخصصی A53 5G از نظر شارژدهی باتری، دست ما برای تست گوشی باز نبود و فعلا نمیتوان با قطعیت در این مورد صحبت کرد. با این حال، اطلاعات مربوط به میزان شارژدهی، سرعت شارژ و عملکرد باتری را به صورت دقیق منتشر خواهیم کرد.
عملکرد دوربین A53 5G
اما بخشی که احتمالا بسیاری از کاربران در انتظار آن هستند، بررسی دوربین A53 5G است. همانطور که پیشتر نیز اعلام شده بود، این تلفن هوشمند به دوربین چهارگانه پشتی به دست کاربران میرسد. البته، همین ابتدا بگوییم که نباید شگفتزده شوید چون ما همچنان با یک موبایل میان رده روبهرو هستیم و تفاوت چندانی میان این اسمارت فون و نسلهای قبلی نیز وجود ندارد. در محصولاتی با این قیمت، معمولا فقط دو سنسور دوربین برای کاربران کارایی دارد و خریداران باید دو سنسور دیگر را تقریبا فراموش کنند!
سنسور اصلی در گوشی سامسنگ آ ۵۳، دقتی 64 مگاپیکسلی دارد و با لرزشگیر اپتیکال (OIS) همراه شده و با کاهش لرزش تصویر هنگام عکاسی یا فیلمبرداری، تجربه عالی از کار کردن با یک موبایل میان رده را برای کاربران به ارمغان میآورد. مورد دیگری که در بررسی A53 5G برای ما جالب بود، وجود قابلیت Night Mode یا حالت شب است؛ چیزی که در موبایل های میان رده همسطح دیگری مثل آیفون SE وجود ندارد.
با در نظر گرفتن عملکردی که دوربین گوشی های نسل قبلی سامسونگ داشتند، میتوان گفت دوربین A53 5G نیز عملکردی بسیار عالی در ثبت تصاویر دارد. یادآوری میکنیم که فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز فقط مخصوص دوربین اصلی است و دوربینهای دیگر، فقط فوکوس ثابت دارند. در این گوشی هوشمند خبری از زوم اپتیکال نیست؛ در عوض سامسونگ پیشنهاد میکند که کاربران، تصاویر با وضوح کامل 64MP ثبت کرده و سپس بخشهای دلخواه را کراپ کنند (یا بِبُرند). البته، همچنان استفاده از قابلیت زوم دیجیتالی امکانپذیر است، اما نباید انتظار چندانی از آن داشته باشید. به علاوه، زوم دوبرابری نتیجه خوبی دارد، اما با زوم پنج برابری، بسیاری از جزئیات از دست میرود.
دوربین فوق عریض در بخش پشتی، سنسوری 12 مگاپیکسلی دارد و باید اعتراف کنیم زمانی که LG پنج سال پیش چنین سنسورهایی را به گوشی های خود اضافه کرد، ما از طرفداران دوربین های فوق عریض بودهایم. عملکرد این دوربین را البته باید در محیط آزاد تست کرد، اما مطمئنیم اتفاقات خوبی در راه خواهد بود.
به صورت کلی، تصاویری که در محیطهای پرنور و روشن ثبت میشوند، کیفیت بسیار خوبی داشته و کنتراست و ترکیب رنگی هم در سطح بسیار مناسبی هستند. همانند گوشی A52، در گوشی A53 هم میتوانیم اختلاف رنگ جزئی میان دوربین اصلی و فوق عریض را مشاهده کنیم؛ رنگهای ثبتشده با دوربین فوق عریض، کمی حالت شستهشده دارند. عکاسی در حالت شب با این تلفن هوشمند نیز جذاب است و بررسی گوشی A53 خبر از کمی پیشرفت و بهبود عملکرد در مقایسه با گوشی A52 دارد. هرچند، در برخی موارد، واقعا تفاوتها بسیار اندک است و حتی با از دست رفتن بخشی از جزئیات، ممکن است بخواهید از دوربین استاندارد و اصلی برای عکاسی استفاده کنید.
در ادامه بررسی سامسونگ A53 5G به دو دوربین پایانی میرسیم: سنسورهای 5 مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق. ما بارها در مورد استفاده سازندگان از سنسورهای دوربین مختلف و اضافه در گوشی های هوشمند صحبت کردهایم؛ اینجا نیز میگوییم که به نظر میرسد این دو دوربین بیشتر برای جذابتر شدن ظاهر دستگاه به گلکسی A53 5G اضافه شدهاند. مثلا لنز سنجش عمق نمیتواند کاربرد خاصی داشته باشد چرا که این روزها، بسیاری از گوشی های پرچمدار بدون داشتن این لنز هم میتوانند تصاویر بوکه را با افکتهای زیبا خلق کنند (بیشتر کارها به صورت نرم افزاری انجام میشود). عملکرد لنز ماکرو نیز علیرغم افزایش دقت، مطلوب نیست و نمیتواند تصاویر را آنگونه که باید، ثبت کند. این دوربین بیشتر در حالتی مفید است که بخواهید زیر نور مستقیم خورشید یا محیطهای بسیار پرنور، از سوژه خود عکاسی کنید.
به هر صورت، به نظر میرسد سامسونگ به عنوان پادشاه تولیدکننده گوشی های هوشمند معتقد است در محصولات میان رده، تعداد لنزهای دوربین اهمیت بیشتری در مقایسه با عملکرد آنها دارد. به هر صورت، ما در نقد و بررسی A53 5G سامسونگ، نگاهی دقیق به عملکرد تمام لنزها خواهیم داشت. هرچند، حقیقتا دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو در سامسونگ آ ۵۳ عملکرد مناسبتری در مقایسه با دوربینهای 2 مگاپیکسلی ماکرو موجود در دیگر گوشی های میان رده دارد.
در بخش جلویی و برای دوربین سلفی، سنسوری 32 مگاپیکسلی با لنز f/2.2 قرار گرفته است که میتواند تصاویر را با وضوحی عالی ثبت کند. این، همان سنسوری است که پیشتر سامسونگ در نسل قبلی هم استفاده کرده بود. به لطف استفاده از چیپست اگزینوس 1280 و همچنین رابط کاربری One UI 4.1، حالا امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار گرفته است و میتوانند تصاویر را با همان وضوح قبلی ثبت کنند. بازتولید رنگها به خوبی انجام میشود و عملکرد حالت پرتره در جداسازی مرز میان سوژه اصلی و بخشهای اضافی، بسیار خوب است. وجود قابلیتهای مبتنی بر AI یا هوش مصنوعی نیز میتواند گوشی میان رده جدید سامسونگ را به انتخاب عالی برای علاقهمندان به فعالیت در شبکههای اجتماعی تبدیل کند.
برای آشنایی بهتر با عملکرد این تلفن هوشمند، بد نیست نگاهی به نمونه تصاویر ثبتشده با دوربین این گوشی در بررسی A53 5G سامسونگ داشته باشیم.
نمونه تصاویر دوربین گوشی سامسونگ Galaxy A53
زمان عرضه و قیمت سامسونگ A53 5G
بنا بر اعلام رسمی سامسونگ، 1 آوریل (12 فروردین) زمان عرضه گلکسی A53 5G برای بازار آمریکاست. به علاوه، این گوشی قرار است در بازار این کشور با قیمتی در حدود 450 دلار به فروش رسد. این در حالیست که موبایل جدید کرهایها در بازار اوپا، 399 پوند قیمت خواهد داشت.
قیمت گوشی آ ۵۳ در بازار ایران شاید کمی بالا باشد؛ با این حال، احتمالا امکانات و ویژگیهای بسیار خوب این تلفن هوشمند، ارزش خریدش را خواهد داشت.
بررسی A53 5G : سخن پایانی
دستگاه پیش رو را میتوان جایگزین محصولی معرفی کرد که علیرغم کیفیت عالی و امکانات بسیار خوب، واقعا فروش چندان بالایی نداشت. اگرچه حالا تغییرات چندانی در این تلفن های هوشمند دیده نمیشود، ولی ما معتقدیم که گلکسی A53 5G در مقایسه با گذشته پیشرفت داشته است و در بررسی تخصصی سامسونگ A53 5G نیز تلاش کردیم تمام ویژگیهای این تلفن هوشمند را زیر ذرهبین ببریم.
اگر به دنبال یک موبایل جدید و باکیفیت، با امکانات عالی، نمایشگر بزرگ و باتری قدرتمند هستید، قطعا گوشی سامسونگ آ ۵۳ گزینهای ایدهآل برای خرید خواهد بود. به هر صورت، سامسونگ کار بسیار دشواری دارد چرا که در بررسی Poco X4 Pro شیائومی، یکی از جدیترین رقبای این تلفن هوشمند را هم معرفی کردهایم که حسابی میتواند کار را برای کرهایها دشوار کند.
a52s گزینه معقول تری هست برای خرید تو این رنج قیمتی
سلام من یه ماه هست تین گوشی رو خریدم دو مشکل داره یکی میگه پورت یو اس بی ت آب بهش نفوذ کرده حتی بودن اینکه آب بهش بخوره دو خیای زود داغ میشخ
سلام
سازندگان هیچ تعهدی در قبال ضد آب بودن گوشی هاشون ندارن و حتی توی دفترچه هم ذکر میکنن که مواظب آب خوردگی باشید
اگر از روی اول داغ نمیکرده، میتونید یک بار ریست فکتوری کنید
همه چیزش خوبه.فقط چرا هنذفری نذاشتن احمقا.آخه الان با تبدیل تایپسی هم وصل میکنم کار نمیکنه
الان خداییش هنذفری بلوتوثی نخام کیو باید ببینم اه
از هنسفری تایپ سی استفاده کن ۲۳۰ هزار تومن