شارژ اولیه گوشی های جدید : موبایل جدیدتان را چند ساعت باید به شارژ بزنید؟
یک بار برای همیشه به این سوال پاسخ میدهیم!

شارژ اولیه گوشی چند ساعت است؟ شارژ ابتدایی گوشی چقدر باید باشد؟ اینها سوالات همیشگی کاربرانیست که به تازگی یک تلفن هوشمند خریداری کرده و میخواهند برای اولین بار از آن استفاده کنند. در ادامه، یک بار برای همیشه به این سوال پاسخ خواهیم داد.
همیشه وقتی یک موبایل جدید خریداری میکنید فروشنده نکاتی را در مورد شیوه استفاده و شارژ اولیه گوشی سامسونگ، شیائومی یا … به شما میگوید. بعضا افراد معتقدند که حتما باید 4 تا 5 ساعت یا بعضا 8 تا 12 ساعت را برای شارژ اولیه گوشی در نظر بگیرید و قبلا از انجام این کار نباید از آن استفاده کنید. رفتهرفته این مسئله به حدی فراگیر شد که بسیاری از کاربران موقع خرید دیگر لوازم شارژی مانند اسپیکر بلوتوثی یا هدفون بی سیم و لپ تاپ هم در مورد شارژ اولیه صحبت میکردند. این روزها حتی بسیاری از افراد میپرسند که شارژ اولیه گوشی سامسونگ A12 و A13 یا شارژ اولیه پوکو X3 Pro و … چند ساعت است؟
شاید بعضی از نکاتی که فروشندهها در مورد باتری به شما میگویند درست باشد، اما نه مسائلی که در مورد شارژ اولیه گوشی سامسونگ و شیائومی، شارژ اولیه ایفون ۱۳، ریلمی، اینفینیکس، نوکیا، دوجی، ال جی، ویوو، سونی یا هر برند دیگری مطرح میشود.
اگر شما هم چنین سوالاتی دارید و میخواهید بدانید که شارژ اولیه گوشی چند ساعت است، باید بگوییم که مسیر را اشتباه رفتهاید!
شارژ اولیه گوشی چقدر است و آیا شارژ اولیه باتری اهمیت دارد؟
یکی از این مسائلی که این روزها مطرح میشود، این است که بعضی فروشندهها میگویند برای در نظر گرفتن مسئله شارژ اولیه گوشی لازم است بعد از روشن کردن دستگاه، مشغول استفاده از آن شوید تا باتری به صورت کامل تخلیه شود و سپس خودتان آن را وقتی گوشی خاموش است، به صورت مداوم برای 8 تا 12 ساعت داخل شارژ قرار دهید.
اما واقعیت است که طی چند سال اخیر، فناوریهای مورد استفاده برای تولید باتری گوشی ها، گجت ها و به صورت کلی تمام تجهیزات الکترونیکی تغییر کرده و دیگر خبری از «باتریهای نیکلی» در محصولات امروزی نیست. در عوض، سازندگان از انواع دیگری از باتریها مانند یونی، لیتیومی و لیتیوم-یونی در محصولات خود استفاده میکنند. با این تفاسیر، دیگر نیازی نیست که موبایل جدید خود را برای 10 ساعت یا بیشتر داخل شارژ قرار دهید!
البته، این بدان معنی نیست که شارژ گوشی جدید آسیبی به آن میزند و در صورت تمایل میتوانید آن را به صورت کامل شارژ کنید. به علاوه، کارهای دیگری مثل عدم شارژ، استفاده تا اتمام باتری، چند ساعت استفاده و سپس شارژ و … هیچکدام آسیبی به موبایل شما نمیزنند.
شاید بپرسید که از کجا میتوان نوع باتری مورد استفاده در گوشی یا لپ تاپ را فهمید؟ جدای از اینکه با یک جستجوی ساده در گوگل میتوان به پاسخ این سوال رسید، ولی اگر دستگاه شما طی 10 سال اخیر تولید شده باشد، با اطمینان میتوان گفت باتری آن از جنس نیکل نیست.
شارژ اولیه گوشی سامسونگ
بسیاری از افراد دائما در مورد شارژ اولیه A53 یا A23 و A13 و … نوع باتری آنها مسائل مختلفی را مطرح میکنند. در این مورد باید بگوییم که سامسونگ از باتری لیتیوم-پلیمری در این تلفن های هوشمند استفاده کرده است و مسئله شارژ اولیه باتری آنها اهمیتی ندارد.
شارژ اولیه گوشی شیائومی
بسیاری از گوشی های شیائومی نیز با باتریهای لیتیوم-پلیمری تولید و به بازار عرضه میشوند و بر خلاف تصور عمومی، نیازی به شارژ اولیه آنها نیست.
شارژ اولیه ایفون ۱۳ و دیگر مدلهای آن
گوشی های آیفون 13 اپل، به باتریهای لیتیوم-یونی مجهز شده و شارژدهی بسیار خوبی هم دارند. مطابق با آنچه بالاتر گفتیم، این محصولات هم نیازی به شارژ اولیه ندارند.
بهترین روش شارژ گوشی
تقریبا تمام گوشی های هوشمند امروزی با 60 درصد شارژ باتری (یا کمی بیشتر و کمتر) به دست کاربران میرسند و بنا بر نظر کارشناسان آلومگ، واقعا نیازی به شارژ اولیه گوشی نیست و بلافاصله بعد از خریدن میتوانید مشغول استفاده از آن شوید!
با این حال، اگر به دنبال پیدا کردن بهترین روش شارژ گوشی جدید یا نو هستید، توصیه میکنیم سراغ دفترچه راهنمای موجود در جعبه موبایل خود بروید؛ این احتمال هست که سازندگان، نکاتی خاص را در مورد شیوه شارژ ابتدایی گوشی در دفترچه ذکر کرده باشند (که البته این مسئله بسیار بعید است!). اگر بیش از حد وسواس دارید و حتما میخواهید کاری اضافهتر را انجام دهید، میتوانید از گوشی تا زمانی که باتری به صورت کامل تخلیه شود، استفاده کرده و سپس آن را در حالت خاموش برای 2 تا 3 ساعت تا زمانی که باتری به 100 درصد برسد، داخل شارژ قرار دهید. هرچند، یادآوری میکنیم انجام این کار واقعا هیچ ضرورتی ندارد و حتی شاید فایدهای هم نداشته باشد! در نتیجه، این سوال که شارژ اولیه گوشی چند ساعت است هم از اساس مشکل دارد!
در عوض، توصیه میکنیم با شیوههای درست شارژ کردن گوشی آشنا شوید. متاسفانه، بسیاری از کاربرانی که به دنبال راههای شارژ اولیه گوشی هستند، استفاده درستی از موبایل نداشته و توجهی به نکات دیگر ندارند:
- گوشی را موقع خواب و در طول شب داخل شارژ قرار ندهید.
- به جای شارژ گوشی از 0 تا 100 درصد، باتری را بین 20 تا 80 درصد نگه دارید.
- موقع شارژ گوشی مشغول وبگردی، تماشای ویدیو یا انجام بازی نشوید.
- گوشی را در اتاقی که هوای گرمی دارد، شارژ نکنید؛ ابتدا موبایل را خاموش کرده و سپس آن را داخل شارژ قرار دهید.
- بزرگترین دشمن باتری، داغ شدن بیش از حد است. اگر موبایل شما بیشتر از حد گرم میشود، آن را خاموش کرده و سپس مشغول شارژ شوید.
اینها تنها بخشی از نکاتی هستند که موقع شارژ گوشی جدید و به صورت کلی تمام محصولات الکترونیکی باید رعایت کرد و در آینده، در مقالهای جداگانه به تفصیل در این مورد سخن خواهیم گفت.
در پایان، باز هم یادآوری میکنیم که به جای پاسخ سوالاتی مانند شارژ اولیه ایفون ۱۳، گوشی شیائومی و شارژ ابتدایی سامسونگ A23 و … با بهترین شیوههای شارژ اولیه باتری و گوشی آشنا شوید تا طول عمر باتری به حداکثر برسد.
Riseon
عالی
ممنون از شما
سلام
خوشحالم مطلب برای شما مفید بوده