سرورهای آلومگ برای تجربه بهتر شما در حال انتقال هستند؛ ضمن عرض پوزش بابت از دسترس خارج شدن سایت، در صورت مشاهده مشکل، خوشحال می‌شویم مسئله را با ما در میان بگذارید.

بررسی و مقایسهفناوریگوشی موبایل

بررسی گوشی نوکیا C21 : رده‌پایین جدید فنلاندی‌ها چقدر ارزش خرید دارد؟

امروز سراغ یک موبایل رده‌پایین رفته‌ایم و در نقد و بررسی نوکیا C21 قصد داریم نگاهی نزدیک به تمام مشخصات فنی، امکانات، دوربین و باتری گوشی Nokia C21 داشته باشیم.

اوایل اسفند سال گذشته بود که کمپانی فنلاندی اچ ام دی گلوبال از دو گوشی C21 و C21 Plus در کنگره جهانی موبایل رونمایی کرد. این تلفن های هوشمند با مشخصات سخت‌افزاری پایین، گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و مناسب برای افرادی هستند که می‌خواهند یک موبایل ارزان‌قیمت و در عین حال کاربردی را خریداری کنند و نیازی به چیزهایی مثل نمایشگر بسیار باکیفیت، دوربین قوی یا امکانات نرم‌افزاری فراوان ندارند.

آموزش فلوت کلیددار

نوکیا C21 در واقع نسخه به‌روزشده نوکیا C20 است و به نسبت قیمت خود، امکانات خوبی از جمله دوربین پشتی 8 مگاپیکسلی، اسکنر اثر انگشت و نمایشگر بزرگ 6.52 اینچی را ارائه می‌دهد.

پیش از بررسی نوکیا C21 بهتر است ابتدا نگاهی به مشخصات فنی دقیق این دستگاه داشته باشیم:

ابعاد و وزن 8.8×77.9×169.9 میلی‌متر / 195 گرم
صفحه‌نمایش 6.52 اینچی TFT LCD با وضوح 720×1600 / تراکم پیکسلی 269 در هر اینچ
چیپست تراشه Unisoc SC9863A با فناوری ساخت 28 نانومتری / 4 هسته 1.6 گیگاهرتزی + 4 هسته 1.2 گیگاهرتزی / پردازشگر گرافیکی IMG8322
حافظه رم 2 گیگابایت
حافظه داخلی 32 گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD
باتری 3000 میلی‌آمپر ساعت
سیستم‌عامل اندروید 11 نسخه Go Edition
دوربین پشتی سنسور 8 مگاپیکسلی
دوربین سلفی سنسور 5 مگاپیکسلی
امکانات جانبی اسکنر اثر انگشت کناری، جک 3.5 میلی‌متری صدا
رنگ‌بندی آبی (Dark Blue)، خاکستری (Warm Gray)

تصور می‌کنید این اسمارت فون چقدر ارزش خرید دارد و در برابر رقبایی مانند سامسونگ گلکسی A03 Core، چه عملکردی خواهد داشت؟

نقد و بررسی تخصصی نوکیا C21 : طراحی و نمایشگر

بررسی نوکیا C21

ظاهر ساده و در عین حال جذاب گوشی Nokia C21، نخستین چیزی‌ست که در همان نگاه اول، توجه شما را با خود جلب می‌کند. قاب پشتی، جنسی از پلاستیک مات دارد و به صورت بافت‌دار طراحی شده است تا مشکلاتی مانند سر خوردن گوشی از دست، در انتظار کاربران نباشد. این طراحی همچنین سبب شده تا قاب، هیچ اثر انگشتی را به خود جذب نکند. البته باید اشاره کنیم ظاهر کلی این گوشی هیچ تفاوتی با نسل قبلی ندارد و فقط یک اسکنر اثر انگشت به قاب پشتی اضافه شده است. به علاوه، مثل قبل می‌توان لوگو نوکیا را در بخش وسطی مشاهده کرد.

این شباهت‌ها در بخش جلویی هم وجود دارد و سازندگان باز هم از نمایشگری 6.52 اینچی با نسبت تصویر 20:9 و وضوح 720×1600 استفاده کرده‌اند. به بیان دیگر، ما در بررسی نوکیا C21 متوجه شدیم که ابعاد این گوشی هیچ تفاوتی با نوکیا C20 ندارد و فقط وزن آن 4 گرم افزایش پیدا کرده است! از آنجایی که ما با یک موبایل رده‌پایین روبه‌رو هستیم، حاشیه‌های ضخیم صفحه در بخش پایینی و همچنین طرفین دستگاه نباید شما را غافلگیر کرده باشد.

ناچ V شکل در بخش بالایی صفحه، میزبان دوربین سلفی است و کنار آن می‌توان اسپیکر Earpiece و سنسورهای دیگری از جمله نور محیطی (برای تنظیم خودکار شدت روشنایی) را مشاهده کرد. همینجا هم اشاره کنیم که جک 3.5 میلی‌متری در بالای دستگاه تعبیه شده است و کاربران امکان استفاده از هندزفری‌های سیمی را خواهند داشت.

در بخش راستی دستگاه، کلیدهای کنترلی حجم صدا در کنار دکمه پاور را داریم و همانند دیگر محصولات اندرویدی، کاربران با دو بار فشردن دکمه پاور می‌توانند اپلیکیشن دوربین را خیلی سریع اجرا کنند. از دیگر مواردی که در نقد و بررسی Nokia C21 می‌توان اشاره کرد، تعبیه پورت microUSB، اسپیکر اصلی و میکروفون در بخش پایینی است. گفتنی‌ست در این گوشی خبری از میکروفون لغو نویز نیست، اما کیفیت مناسبی برای مکالمه دارد.

بررسی نوکیا C21

مسئله‌ای که در بررسی نوکیا C21 برای ما بسیار جالب بود و فنلاندی‌ها از قبل هم روی آن حسابی مانور داده بودند، استفاده از باتری قابل تعویض در این دستگاه است؛ این یعنی در صورت آسیب دیدن باتری، کاربران به‌آسانی می‌توانند آن را تعویض کنند. برای قرار دادن کارت حافظه با حداکثر ظرفیت 256 گیگابایت و همچنین دو سیم‌کارت این گوشی هم لازم است قاب پشتی را باز کنید.

سرعت و پردازنده نوکیا C21

به بخش جذاب بررسی Nokia C21 یعنی پردازنده می‌رسیم؛ جایی که احتمالا نظر شما برای خرید این گوشی جلب خواهد شد!

چیپست 28 نانومتری Unisoc SC9863A با پردازنده هشت هسته‌ای و پردازشگر گرافیکی IMG8322، قلب تپنده موبایل جدید نوکیاست و می‌تواند تمام دستورات کاربران را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. در تستی که ما روی این محصول انجام دادیم، منوها روان بودند و اپلیکیشن‌ها نیز با سرعت خوبی باز می‌شدند؛ هرچند، اجرای همزمان برنامه‌های مختلف، به‌وضوح باعث افت سرعت می‌شود که برای موبایلی با این قیمت کاملا طبیعی است.

بررسی نوکیا C21

نسخه 32 گیگابایتی نوکیا سی ۲۱ به 2 گیگابایت حافظه رم مجهز شده است و انتظار زیادی را نباید از آن داشت. هرچند، ما در اجرای برنامه‌هایی مانند واتس اپ، اینستاگرام و تلگرام، با مشکل خاصی مواجه نشدیم. این گوشی همچنین می‌تواند بسیاری از بازی‌های ساده‌تر را بدون هیچ مشکلی اجرا کند.

اگر خیلی خلاصه بخواهیم بگوییم، دستگاه پیش رو می‌تواند نیاز افرادی را که قصد بازی کردن با گوشی خود را ندارند یا نمی‌خواهند با چندین نرم‌افزار به صورت هم‌زمان کار کنند، به صورت کامل برطرف خواهد کرد!

سیستم عامل و امکانات

گوشی Nokia C21 از اندروید 11 نسخه Go به عنوان سیستم نرم افزاری استفاده می‌کند و این یعنی بعضی از امکانات در این تلفن هوشمند، محدود شده‌اند. با این حال، تمام بخش‌های اصلی در دسترس کاربران است؛ مثلا با کشیدن انگشت از بالای صفحه به طرف پایین می‌توان به منوهای مختلف و ابزارهای کاربردی از جمله وای‌فای، بلوتوث و حالت پرواز دسترسی داشت. با یک حرکت کوچک انگشت از بالای صفحه به طرف پایین، فقط بخشی از این منو نمایش داده می‌شود و اگر بخواهید تمام ابزارها را مشاهده کنید، باید انگشت خود را تا پایین صفحه بکشید.

در بررسی Nokia C21 متوجه شدیم که همانند نسخه استاندارد اندروید 12، این امکان برای کاربران هست که شدت روشنایی و رنگ صفحه را متاسب با نیاز خود تنظیم کنند. به علاوه، تمام امکانات پیش‌فرض و معمول نسخه استاندارد در Android 12 Go نیز وجود دارد. این گوشی همچنین با پشتیبانی از رادیو FM عرضه شده و کاربران می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن مربوطه، از گوش کردن به برنامه‌های مختلف رادیویی نهایت لذت را ببرند.

بررسی نوکیا C21

نکته حائز اهمیت در مورد موبایل جدید نوکیا، پشتیبانی دوساله اچ ام دی گلوبال از این تلفن هوشمند است! خریداران نباید منتظر دریافت نسخه جدیدی از سیستم عامل اندروید باشند، اما برای 2 سال می‌توانند آپدیت‌های امنیتی بر روی گوشی خود دریافت کنند.

مسئله دیگری که در بررسی نوکیا C21 توجه ما را به خود جلب کرد، عملکرد اسکنر انگشت بود؛ خوشبختانه این حسگر دقت بالایی دارد و خیلی سریع می‌تواند قفل گوشی را باز کند. در صورتی تمایل می‌توانید از سیستم تشخیص چهره دوبعدی نیز استفاده کنید؛ سیستمی که البته امنیت زیادی ندارد و به اندازه حسگر اثر انگشت نیز سریع نیست. با این حال، وجود چنین قابلیتی در یک موبایل ارزان‌قیمت، خوشحال‌کننده است.

بررسی نوکیا C21 : باتری

بررسی نوکیا C21

یکی از ویژگی‌های بسیار خوب گوشی Nokia C21، باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی با قابلیت تعویض است؛ این یعنی شما در صورت آسیب دیدن باتری، بدونه کمک تعمیرکار یا انجام هیچ کار اضافه‌ای می‌توانید باتری را عوض کنید.

این گوشی با یک شارژر 10 وات در اختیار شما قرار می‌گیرد و ظرف یک ساعت و نیم می‌توانید آن را به صورت کامل شارژ کنید. مورد دیگری که در بررسی نوکیا C21 به آن برخوردیم، میزان شارژدهی دستگاه بود؛ خریداران با استفاده عادی می‌توانند مطمئن باشند که این گوشی برای یک روز کامل در خدمت آنها خواهد بود. هرچند، شاید بهتر بود که فنلاندی‌های از یک باتری بزرگتر استفاده می‌کردند چرا که چنین ظرفیتی برای موبایلی که در سال 2022 با نمایشگر بزرگ 6.52 اینچی عرضه می‌شود، واقعا کم است.

همانند محصولات سری G، در این گوشی نیز قابلیت Battery Saver Mode وجود دارد و با فعال کردن ان می‌توان شارژدهی دستگاه را تا حد زیادی افزایش داد.

دوربین نوکیا C21

بررسی نوکیا C21

ما با یک موبایل ارزان‌قیمت روبه‌رو هستیم و این یعنی نباید انتظار خاصی از دوربین داشته باشید! البته، این به معنی ضعف گوشی Nokia C21 و ثبت تصاویر بی‌کیفیت نیست؛ برعکس، این تلفن هوشمند در محیط‌های روشن می‌تواند تصاویر خوبی را با دوربین 8 مگاپیکسلی پشتی خود ثبت کند.

اگر اهل سلفی گرفتن و انتشار تصاویر خود در شبکه‌های اجتماعی هستید هم جای نگرانی نخواهد بود؛ در نقد و بررسی تخصصی نوکیا C21 متوجه شدیم که دوربین 5 مگاپیکسلی جلویی این تلفن هوشمند، علاوه بر عملکرد مناسب در ثبت تصاویر در محیط‌های روشن، از سیستم زیباسازی خودکار چهره در 10 سطح مختلف بهره برده و نیاز کاربران به استفاده از اپلیکیشن‌های اضافی را از بین می‌برد.

نمونه تصاویر دوربین نوکیا C21

بررسی نوکیا C21 : سخن پایانی

در بازار امروز که قیمت گوشی های هوشمند تا حد زیادی افزایش پیدا کرده، خیلی سخت می‌توان دستگاهی را خرید که علاوه بر قیمت مناسب، بتواند نیازهای اولیه کاربران را به آسانی برطرف کند. اما نوکیا C21 دستگاهی توانمند با ویژگی‌های بسیار خوب از جمله نمایشگر بزرگ و پردازنده هشت هسته‌ای است و این‌ها همان چیزهایی هستند که عموم کاربران به آنها نیاز دارند. تنها نقطه ضعف این تلفن هوشمند در بازه قیمتی خود را می‌توان باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی آن در نظر گرفت.

نوکیا البته یک رقیب سرسخت دارد و آن کسی نیست جز سامسونگ! در بررسی A03 Core، گوشی رده‌پایین کره‌ای‌ها را زیر ذره‌بین بردیم؛ دستگاهی که می‌تواند با مشخصات یکسان اما باتری بزرگتر 5000 میلی‌آمپر ساعتی، گزینه‌ای به‌مراتب بهتر برای خرید باشد.

خرید با کمترین قیمت

خرید با مناسب‌ترین قیمت از دیجی‌دو

گالری عکس گوشی Nokia C21

Siamphone

محمد قاسمی

بعد از تجربه راه‌اندازی آلوتاپ، تصمیم گرفتم تا سراغ علاقه همیشگی خودم یعنی دنیای فناوری برم و مفتخرم به عنوان موسس و سردبیر آلومگ، قلمم رو پیشکش علاقه‌مندان تکنولوژی و دنیای فناوری کنم.

نوشته‌های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام من این گوشی رو به تازگی خریدم و متاسفانه وای فای دایرکت تو گزینه‌های ارسال نداره و با چند گوشی دیگه هم نتونستم فایلی به این گوشی ارسال کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

متاسفیم، لطفا افزونه‌ها و نرم‌افزارهای مسدودکننده تبلیغات خود را غیر فعال کنید یا سایت ما را در لیست سفید قرار بدین :(